Mickey Mouse Style

Imagen

Tots els animals en qualsevol format real, virtual, gràfic, metafòric, waltdisneià o idíl.lic  a casa Galvany són benvinguts i a la roba, com no, no hi falten. Ratolins, conillets d’Índies, gatets, hàmsters, ocells, gossos…i el clàssic Mickey Mouse: abans, ara i sempre és una icona per tothom. Inclús Miley Cyrus, Lady Gaga i Rihanna no s’han estat d’utilitzar-lo en els seus estilismes.

“Nens, el seu cap és un cercle, les seves orelles dos cercles més i el nas n’és un altre. Quatre cercles per aconseguir una cara famosa, rotunda, senzilla i per sempre . Això sí, el seu cos sembla una pera i les sabates li van molt grans, com les del papa en els vostres peus. Però no es pot demanar res més a un dibuix que va néixer el 1928 i continua vigent com el primer dia, oi?” –els vaig dient mentre es miren entre ells amb incredulitat…

Una sessió de fotos improvisada acaba en un festival de ganyotes i no vull ni pensar el que seria una visita a Eurodisney… Jo em quedaria només amb el Mickey Mouse Style (de Zara, d’ H&M, de Dolce & Gabbana, de Marc Jacobs o de la Disney Store) i passaria de les atraccions ja que no m’agrada fer cues com borregos.

www.disney.es

http://www.marcjacobs.com/product/detail/ss13cwlook3/mickey-3-4-sleeve-sweater-and-skirt

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

5 comentarios

  1. jo només, només, del Marc Jacobs 😉

  2. Felicidades por tu blog !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.