Poinsettia versus Ardisia

Que sí que sí, que el Nadal ja és aquí i els carrers i les cases s’engalonen amb decoracions i flors nadalenques. Jo m’ho miro i penso que són més boniques les il.luminacions de la Diagonal i del Passeig de Gràcia, més elegants i creatives que les del carrer Aragó o les del carrer Casanova per exemple, amb les típiques boles i arbres infantils. Per gustos, colors i per això a casa meva no entren Poinsettias (o flors de Pasqua), les típiques vermelles que ja tinc travessades de tant que proliferen aquests dies. Jo aquest any he escollit Ardisies amb les seves petites boletes vermelles i les seves fulles verdes d’arbust. Tinc sort perquè conec una floristeria a prop de casa on puc escollir, preguntar i aprendre sobre plantes i flors de cada estació. Una planta o unes flors donen vida qualsevol racó de casa i és un luxe al qual no vull renunciar i menys per festes. Sembla que una casa amb “verd” és una llar més cuidada, més mimada doncs com les coses bones i importants a la vida, s´han de regar amb paciència i constància. Això no vol dir que pel camí més d’una se m’hagi pansit, sobretot per excés d’aigua i manca de llum però anem aprenent. Així aquest any la família Padrós, que porten més de 50 anys al capdavant de la floristeria Zinnia del Turó Parc, m´han ensenyat una Ardisia (coral Berry o Christmas Berry) i ha estat un amor a primera vista. Espero cuidar-la i que em duri moooolt. Llarga vida a les plantes!

http://www.zinniaflors.com/

 

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

1 comentario

  1. Modern Moders

    Jo sóc tan desastre amb les flors que cada cop que me’n regalen una em sento com Jack The Ripper veient una prostituta… :-ooooo
    Molt bo, Jazz!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.