Nens, al Japó no només es mengen dorayakis.

ImagenImagen

Aquest diumenge vam decidir portar els nens a sopar al primer restaurant japonès. Volíem començar a introduir nous plats en la seva cultura i alimentació i, com als pares ens agrada molt el japonès, vam escollir un de nou i aprop de casa, el Sushishop de l’Avinguda Diagonal 602 tocant plaça Francesc Macià que també ofereix servei a domicili.

Sobretot els volíem fer veure que en Doraimon  no és un gran gurmet escollint dorayakis per menjar en cada episodi, que hi ha una amplia varietat d’opcions diferents i originals al Japó a banda dels dibuixos manga.

Evidentment la gran sensació van ser els bastonets per menjar, van donar molt de joc. A l’hora de demanar, només volien arròs blanc i de tot el que van portar és pràcticament l’únic plat que van menjar: ni makis, ni sashimis, ni rolls ni tan sols fideus amb verdures. Un desastre. Això sí, el seu pare i jo ens vam posar les botes i encara que tot era molt bo, us recomanaríem els impressionants rotllets de foie  (que prèviament m’havia recomanat el Foursquare) i la cerveseta japonesa afruitada. Per sort pels nens, el postre era occidental, pastís de formatge, i van trigar 3 minuts i escaigs en deixar els plats nets i brillants i d’acontentar la seva, fins llavors, afamada panxa.

Imagen

P.D. Per amants del glamur i les novetats no us perdeu la Kate Moss Box (40 unitats a 42,50€)

http://www.sushishop.eu/es/

http://en.wikipedia.org/wiki/Dorayaki

 

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

3 comentarios

  1. Què guapissims estàn i són!! Jo sóc un pel reacia al japo, ja m’agradaria però no li trobo el punt al peix cru (ecssss)

  2. bcnmonamour

    Nosaltres anem sovint al KUO amb meu fill que té 4 anys i l’hauries de veure menjar edamame! I això que ell és un llepafils 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.