Mojirosé #túnoerescomotodos ets molt millor. Visca el rosat!

O com donar la benvinguda a la primavera amb un wine-shake.*

Dijous passat vaig descobrir de la mà del taller de Mixology Wine de Carlos Rodríguez, campió nacional de còctels i Gin Tònics, el millor mojito del món fet amb vi rosat DO de Navarra i avui ho vull compartir amb vosaltres perquè estic segura que us alegrarà no només aquesta estació que comença sinó també tot l’estiu.

Recepta del MojiRosé:

*Base de Mojito tipus “Mulata” (hierbabuena/menta, suc de llima i sucre) + rosat de Navarra (en aquest cas era Gran Feudo rosat) + gel + Seven Up = extraordinari!

No cal dir que l’autenticitat i el caliu de l’entorn, Can Ravell va propiciar la deliciosa experiència, on Jordi Vidal, gerent dels vins de DO Navarra ens va explicar com s’aconseguia el color, l’aroma i el sabor tan característics dels seus versàtils rosats que van acompanyar harmoniosament des de la xistorra, al postre de llet d’ovella passant pel gurriu, els ous de Calaf, els cardos, els pebrots farcits, els canelons de bacallà i el formatge idiazabal.

Francament, crec que l’han clavat amb la nova campanya de publicitat dels rosats D.O. Navarra #TÚNOERESCOMOTODOS perquè han demostrat que estan a l’alçada de qualsevol plat i de qualsevol circumstància per mèrits propis.

Imagen

*wine-shake és tendència als Estats Units i a Londres.

http://www.navarrawine.com/

http://www.navarrawine.com/actualidad/actualidad+noticias_la-do-navarra-promociona-sus-rosados.aspx

http://www.ravell.com/es

 

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

1 comentario

  1. Friso per provar-lo!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.