Aquest any passaran els reis per davant dels nostres nassos i no els veurem perquè estarem segrestats en el món virtual del qual ja només sortim per satisfer les necessitats biològiques. Mai tan connectats, mai tan desconnectats. Felicitacions frenètiques per whatsapp, acudits de la Caballé, d’en Mariano Rajoy, frases fetes d’autoajuda d’en Coelho amunt i avall. Els grans amb l’Instagram, el twitter, el grup d’amics del futbol i les “nenes” del postgrau, i també el Candy Crash. Els nens amb el Pou, els angry birds, mino monsters, temple run, etc. Tablets, iphones, samsungs,  wiis i nintendos. Sabeu si els 3 Reis tenen Fan Page a Facebook? Jo per si de cas, estaré pendent per pujar ràpidament la seva majestuosa foto a Instagram.

Routers del món, i si féssiu una apagada general la matinada del 6 per deferència als 3 Reis Mags d’Orient? La tecnologia s’ha cruspit el Nadal.

Publicado por maresdebarcelona

Licenciada en periodismo, creativa publicitaria y fundadora de www.istillmiss.com animalista, feminista, pacifista y madre de 3 fuentes de inspiración constante: Bruna, Mauro y Jorge.

Únete a la conversación

1 comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.