Jo volia ser la Farrah Fawcett

la foto-99   securedownload-3

Des de ben petits un 70% dels nens volen ser lleons o superherois i superheroïnes amb força, invencibles, lluitadors i sense por. Un 20% volen ser cadells mimosos. Un  3% volen ser camaleons, eriçons o pingüins  (els més originals) i un 7% evidentment volen ser Darth Vader.

Després passa que creixen i “els dolents” molts cops acaben no sent-ho tant mentre que els herois són sovint temptats pel costat fosc i acaben rescatats per “gallines” i “formigues” molt més assenyades.

A la vida tots juguem un rol, el que hem escollit, el que ens han imposat o el que la circumstancia ens demana.  De petits són jocs que ens ajuden a reafirmar-nos però a mida que creixem, adquirim característiques d’estereotips (de pel.lis, comptes, mites), façanes que ens ajuden a identificar-nos i moure’ns segons uns esquemes prefixats. Jo tinc tres fills i vaig veient els diferents papers que “interpreten” durant els anys i molts cops  em ric recordant allò de “dime de  qué presumes que te diré de qué careces” .

Jo sempre vaig voler ser la Farrah Fawcett a Els Àngels de Charlie i em vaig haver de conformar amb la Sabrina.  Ara segurament seria la Cactus de les Supernenes. Al final, de tot s’aprèn.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.