Els homes són de Facebook i les dones d’Instagram?

Image

Va home va! Alguns estudis diuen que les dones naveguen més per internet però els homes s’hi estan més temps. També diuen que Twitter és més d’homes (però no), Pinterest de dones (majoria) i Facebook dels dos. Això sí, a Google+ i LinkedIN els homes guanyen de carrer l’anomenada “guerra de sexes digital”.

Les dones històricament són les que han teixit les xarxes socials i interactuen més, fan el doble de comentaris a Facebook i sembla que tenen més “engagement” a les xarxes. Està clar que les xarxes socials s’han creat per compartir, i aquest és un model femení per excel.lència però si voleu que us digui la veritat, crec que si fa no fa, estem tots igual de pillats.

Això sí, cadascun amb el seu estil. Per exemple a Instagram, els homes i les dones tenen un enfoc de la fotografia radicalment diferent. Si no mireu (i rieu amb) aquests clarificadors exemples que he trobat a  http://m.brobible.com/life/article/the-true-instagram-gender-gap

Captura de pantalla 2013-09-18 a las 23.59.17 Captura de pantalla 2013-09-19 a las 00.00.09 Captura de pantalla 2013-09-18 a las 23.59.58

Publicado por maresdebarcelona

Licenciada en periodismo, creativa publicitaria y fundadora de www.istillmiss.com animalista, feminista, pacifista y madre de 3 fuentes de inspiración constante: Bruna, Mauro y Jorge.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.