ANIMALFABETO x ANIMALFAMILIES

Processed with VSCOcam with t1 presetperdiz

No sé vosaltres però per mi, de les millors coses que té anar a un museu és acabar la visita delectant-me amb la seva botiga de llibres, postals, DVDs, merchandising, jocs, curiositats, pongos, etc. M’encanta i acostumo a caure sempre amb algun caprici  pel meu altar d’objectes “incunables”.

Avui hem anat a la meravellosa Fundació Miró de Barcelona i quan inspeccionàvem la botiga, tant els meus fills com jo ens hem enamorat del llibre l’Animalfabeto. La coberta és fantàstica i ja t’ho diu tot: manualitats, animalons, anglès, joc i molta delicadesa creativa. La tarda prometia…

El llibre són les 26  lletres de l’abecedari (en anglés traduït al castellà) amb les quals comencen 26 animals amb colors i trames diferents. S’han de muntar cadascuna i escollir uns ulls de la pàgina d’enganxines que hi ha al final del llibre. És una bonica manera de practicar l’anglès i d’introduir als nens al món de l’origami japonès amb unes instruccions senzilles i sense fer ús de pega ni tisores. No cal dir que aquest joc artístic ha fet les delícies de tota la família durant més d’una hora i que el petit ha pogut fer el seu adorat Unicorn, el mitjà el valent Tiger i la nena el simpàtic Rabbit. Jo he lluitat per fer-me amb la meva Quail (perdiu) com si m’hi anés la vida, però, amb aquests puntets, a què  s’ho valia?

http://www.cocobooks.es/catalogo_ficha.php?id=49

http://www.fundaciomiro-bcn.org/?idioma=2

1 comentario en “ANIMALFABETO x ANIMALFAMILIES

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.