ANIMALFABETO x ANIMALFAMILIES

Processed with VSCOcam with t1 presetperdiz

No sé vosaltres però per mi, de les millors coses que té anar a un museu és acabar la visita delectant-me amb la seva botiga de llibres, postals, DVDs, merchandising, jocs, curiositats, pongos, etc. M’encanta i acostumo a caure sempre amb algun caprici  pel meu altar d’objectes “incunables”.

Avui hem anat a la meravellosa Fundació Miró de Barcelona i quan inspeccionàvem la botiga, tant els meus fills com jo ens hem enamorat del llibre l’Animalfabeto. La coberta és fantàstica i ja t’ho diu tot: manualitats, animalons, anglès, joc i molta delicadesa creativa. La tarda prometia…

El llibre són les 26  lletres de l’abecedari (en anglés traduït al castellà) amb les quals comencen 26 animals amb colors i trames diferents. S’han de muntar cadascuna i escollir uns ulls de la pàgina d’enganxines que hi ha al final del llibre. És una bonica manera de practicar l’anglès i d’introduir als nens al món de l’origami japonès amb unes instruccions senzilles i sense fer ús de pega ni tisores. No cal dir que aquest joc artístic ha fet les delícies de tota la família durant més d’una hora i que el petit ha pogut fer el seu adorat Unicorn, el mitjà el valent Tiger i la nena el simpàtic Rabbit. Jo he lluitat per fer-me amb la meva Quail (perdiu) com si m’hi anés la vida, però, amb aquests puntets, a què  s’ho valia?

http://www.cocobooks.es/catalogo_ficha.php?id=49

http://www.fundaciomiro-bcn.org/?idioma=2

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

1 comentario

  1. Es genial, yo también caigo en las tiendas de los museos…no lo puedo remediar!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.