¿A qué huelen mis nubes?

securedownload-3securedownload-5

Vas per la vida convençuda de què el teu perfum és un, especial, únic, que et defineix, que t’ajudarà a que els altres et recordin quan ja no et tinguin al seu costat. Un perfum que és com una segona pell, al qual has jurat fidelitat. I llavors passeges un dia pel barri i descobreixes Parsimònia, una botiga deliciosa plena d’olors delicades de sabons francesos de formes canines, de Parfums de Maisons Lamps BERGERs que quan cremen et remeten a la “pluja d’estiu” … i mires i remires i al final no t’hi pots resistir. Què és això d’Estat libre d’Orange? Aixxx però quin logo! i quin pac! i quins noms tan originals! Hi caic ben bé de quatre potes. L’Olga (àlies Geraldine Chaplin) em descobreix JASMIN ET CIGARRETTE i em sento com la Jane Birkin al 69 sobre les teulades de París.

La meva estimada Comme des Garçons número 2 resta a casa. Si sabés la Rei Kawakubo amb quines li faig el salt… Tranquil.la que el meu afer durarà poc però mentre duri no hi haurà res a fer. Ara faig olor a femme du rock encara que el meu company i la meva millor amiga no ho suportin. Je suis rebelle. Mais….

Voilà! Acaben d’obrir un laboratori de fragàncies noves  “LABPERFUM” al carrer santaló i ja m’hi trobo parlant amb la noia que m’empaqueta el secretíssim número 20 sense deixar-me fer fotos del nou  “ikea” dels perfums. Aquest cop va de números i de 9,90 euros.  No sé si acabarà de fer-me el pes perquè sóc de les que no es refia dels “xollos”.

Ara tinc 3 olors per un sol cos amb tres ànimes: la de sempre, la rebel i la coolhunter. Je suis tripolar.

http://parsimonialatienda.com
http://etatlibredorange.com/parfums/jasmin-et-cigarette
http://comme-des-garcons-parfum.com/perfumes/cdg-2/
http://www.indastudiobcn.com/en/work-areas/concepts/inda-lab-perfum-2/