¿A qué huelen mis nubes?

securedownload-3securedownload-5

Vas per la vida convençuda de què el teu perfum és un, especial, únic, que et defineix, que t’ajudarà a que els altres et recordin quan ja no et tinguin al seu costat. Un perfum que és com una segona pell, al qual has jurat fidelitat. I llavors passeges un dia pel barri i descobreixes Parsimònia, una botiga deliciosa plena d’olors delicades de sabons francesos de formes canines, de Parfums de Maisons Lamps BERGERs que quan cremen et remeten a la “pluja d’estiu” … i mires i remires i al final no t’hi pots resistir. Què és això d’Estat libre d’Orange? Aixxx però quin logo! i quin pac! i quins noms tan originals! Hi caic ben bé de quatre potes. L’Olga (àlies Geraldine Chaplin) em descobreix JASMIN ET CIGARRETTE i em sento com la Jane Birkin al 69 sobre les teulades de París.

La meva estimada Comme des Garçons número 2 resta a casa. Si sabés la Rei Kawakubo amb quines li faig el salt… Tranquil.la que el meu afer durarà poc però mentre duri no hi haurà res a fer. Ara faig olor a femme du rock encara que el meu company i la meva millor amiga no ho suportin. Je suis rebelle. Mais….

Voilà! Acaben d’obrir un laboratori de fragàncies noves  “LABPERFUM” al carrer santaló i ja m’hi trobo parlant amb la noia que m’empaqueta el secretíssim número 20 sense deixar-me fer fotos del nou  “ikea” dels perfums. Aquest cop va de números i de 9,90 euros.  No sé si acabarà de fer-me el pes perquè sóc de les que no es refia dels “xollos”.

Ara tinc 3 olors per un sol cos amb tres ànimes: la de sempre, la rebel i la coolhunter. Je suis tripolar.

http://parsimonialatienda.com
http://etatlibredorange.com/parfums/jasmin-et-cigarette
http://comme-des-garcons-parfum.com/perfumes/cdg-2/
http://www.indastudiobcn.com/en/work-areas/concepts/inda-lab-perfum-2/

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

11 comentarios

 1. Modern Moders

  Jo tinc ànima de nit i ànima de dia, i per a cada una, un núvol, una olor. Curiosament, he canviat el meu aroma diürn, el que tenia des feia 10 anys. O jo m’he fer gran o ell s’ha quedat massa petit… Estic enamorada de la meva nova Love de Cloé!

 2. verdemandarina

  hi haurem d’anar… a veure si descobreixo una fragància per la botiga 😉

 3. Tot sona o fa molt bona olor…encara que jo, no sé, no sé

 4. Me huele a que no tardaré en pasarme por este lugar!!

 5. CHORIZOS

 6. Pues a mi me encantó, lo encuentro muy original y puedes rellenar el frasco, la tienda es monísima y los perfumes són perfectos. Ahora han sacado unos perfumes de edición limitada que són una caña, os aconsejo que os paseis os va a encantar.

 7. Es espectacular y las botellas son super originales. El olor de los perfumes perfecto y duradero. Por cierto hace tres semanas han abierto otra en mi barrio de Sants, en la calle Creu cuberta, és super guay.

 8. Alejandra

  Conozco lab perfum y ya he vuelto dos veces! El dueño es super atento y paciente, asi da gusto!!

 9. YO FUI DE PASADA POR LA CARRETERA DE SANTS PUES NO VIVO EN BARCELONA Y ENTRE PARA VER DE QUE SE TRATABA ENCONTRE UNA CHICA SUPER SIMPATICA QUE ME LO EXPLICO TODO COMPRE TRES BOTELLITAS DE PERFUME Y YA ESTOY DESEANDO VOLVER PUES SON UNA MARAVILLA NO SE DIFERENCIAN CASI EN NADA CON LOS ORIGINALES LA OLOR PERMANECE MUCHO TIEMPO

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.