Confessions de nevera.

Imagen

Fotos dels teus fills, de la teva xicota o del teu gat. No una no, vint o 30. I imants variats de menjar: llet, ous, tomàquets, oli, pinyes etc. Ui sí, moooolt divertits tots. I un iman souvenir del poble, el més lleig, vull dir el més típic que has trobat. I per cosmopolitzar el frigorífic li poses un altre de quan vàreu anar (vosaltres o la tieta? ja no ho recordeu) a Nova York. Sort que ja pel 1999 vau escollir l’edifici de l’Empire State, sort!

Què més què més? Ah, telèfons d’interès pel ciutadà: pollastres a l’ast Tomàs, afilador de ganivets Senyor Félix i veterinari urgències Exòtics (obligat!).

Algun iman d’aquells de peluix que pesen una mica? Vinga, un parell que així quan obres la nevera t’hi jugues un dit del peu, emoció a la cuina!

Trobo que alguna de les àvies hi hauria de ser no creus? Més que res perquè amb tant cangur seria bonic que se’ls hi fes una mena de reconeixement… I et falta? et falta? Ah sí, dibuixos dels menuts de la familia, una dotzena encara hi caben, 4 per cap i fem-ho equitatiu que són petits però ja saben comptar. Són tant i tant artistes!

Ja la tenim? No, encara no. Uiiii!!! Això és bàsic:  una llista completa de les calories i vitamines dels aliments que “haríeu” d’estar emprant en la vostra dieta ecològica, mediterrània, energissant, sostenible, diürètica i de proximitat. Tranquils!!!!

Retalleu-la de l’ES (Estils de Vida) de la Vanguardia que segur que la trobeu aquest dissabte i llestos.

Ara sí, ja ho tenim. Bé, si voleu donar-li un vernís més intel.lectual, retalleu una columna d’un col.laborador del diari que parli d’algun tema actual amb profunditat, passió i vehemència, no sé un Juan José Millás, una Lucía Etxevarría, una María Dueñas o un Risto Mejide (us deixo els  links amb veritables perles)

I voilà! L’altar de la teva nevera és a punt.

P.D. Si tens algun imán d’EuroDisney, Matryoshka , Torre de pisa o avarca menorquina #etfelicitofill perquè són els TOP NEVERA DELS BARCELONINS.

P.D. 2. Com podeu veure, una servidora té la Matryoshka.

P.D. 3. Escriviu-me al bloc, les vostres “confessions de nevera” seran molt ben rebudes.

http://www.ebay.es/sch/Imanes-/69652/i.html

http://www.lavanguardia.com/estilos-de-vida/index.html

RECOMANO FERVOROSAMENT:

http://elpais.com/elpais/2013/05/14/eps/1368551840_381024.html

http://www.lavanguardia.com/magazine/20130509/54373310132/lucia-etxebarria-articulo-opinion-magazine.html

http://allegramag.es/wp/pero-no-pasa-nada/

http://www.lavanguardia.com/magazine/20130418/54371255440/maria-duenas-articulo-opinion-magazine.html

http://www.elperiodico.com/es/noticias/al-contrataque/has-decidido-que-llevas-articulo-risto-mejide-2473721