ImagenImagen

El 102 de Passeig de Gràcia hi ha un aparador bonic, divertit i ple d’imaginació. Uns ulls atrevits m’han mirat i no m’he pogut estar. Eren unes alegres capses de roba interior per nen i nena que em cridaven com el llagostí de Pescanova “xevame a casa”. I és què d’ençà que van inaugurar la botiga el novembre passat que no hi havia posat un peu i no perquè no m’encanti el que fa la filla del ex -Beatle ni molt menys, però diguem que els preus se m’escapen una mica del meu pressupost. Això sí, quan la Stella va fer un cameo amb H&M me’n vaig endur fins les perxes de record!

El corner de nens és diferent de la resta de la botiga que és més seria, més Haute Couture llevat del vestidor que mereix una menció especial a l’originalitat: tot de peces de metacrilat de colors penjant que transmet una sensació molt especial (feina he tingut per parar els nens que les despenjàven com si fos un joc).

El servei exquisit i l’experiència de compra fantàstica: una bonica capseta de weekend amb dos calçotets dins d’una bossa amb ulls encara més grossos, unes quantes enganxines d’ulls i tres catàlegs/llibrets moníssims per caure la baba.

Total: 15 euros (mitat de preu per rebaixes) per aquest must have digne del temple parisenc Colette i per mitja hora d’inspiració familiar.

Moralina: es pot assaborir el luxe sense deixar-te un ull de la cara.

http://www.stellamccartney.com/es/kids_section

http://www.paseodegracia.com/shopping/stella-mccartney/

http://bcncoolhunter.com/2012/11/stella-mccartney-inaugura-tienda-barcelona/

http://www.colette.fr/