I a tu, t’agrada el que fas?

ImagenImagen

El passat dissabte 5 de febrer vam ser convidats per Nutella al taller de fer pa del Forn Mistral amb els seus forners de tota la vida. L’experiència va ser molt divertida i enriquidora. Vam aprendre a barrejar la massa, a fer formes divertides i a saber esperar a que el forn ens regalés un sorprenent resultat final. No va faltar de res, mans expertes i amigables, una organització impecable i un ambient tradicional i bonic com pocs. Els nens s’ho van prende seriosament i el pa que ens vam endur a casa sabia a glòria, com el pa d’abans, que ara no és fàcil de trobar a molts forns on és congelat.

Nutella ens va arribar al cor perquè ens va regalar una experiència en familia educativa i divertida, un 10 per la marca i pels organitzadors. No cal dir que Nutella ja formava part dels nostres esmorzars i berenars des de fa molts anys per mèrits propis…..

Però a banda de la bonica activitat, voldria resaltar el missatge que ens vam endur tots, el concepte  de la feina ben feta, la dels forners, feliços i entregats a una tasca que no es veu i només gaudim quan comprem el pa bo de debò. Només amb la flaire i una mossegada d’aquest pa,  entra la seva sacrificada feina per les nostres papil.les gustatives per omplir-nos de goig cos i ànima al llarg de les  nostres vides. I és què quan un fa allò que estima i li agrada, es nota i els notem. A tots aquests forners i al gremi en general voldria enviar un calorós missatge d’agraïment, perquè les coses petites quan estan fetes amb amor es fan grans i donen sentit a  la nostra existència, ens donen vida. Com resa el missatge final d’aquest vídeo, el pa és vida. I tan que sí. No teniu gana?

http://www.fornmistral.com/

http://www.nutella.com/en/

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

1 comentario

  1. Modern Moders

    Quantes vegades no m’he plantejat això mateix: si tots féssim el que fem amb el plaer de fer-ho bé, sigui el que sigui que fem, tot plegat faria millor cara! Em va flipar que al Japó hi havia la cultura de voler ser el millor a la feina que es desenvolupa. Cas per exemple de les venedores, que volen ser la millor venedora: nena, i flipes amb l’atenció que rep el client! En fi, que sí: voto per posar-hi sempre el màxim amor a tot… això és bonic i més rodó no es pot. Petons mil!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.