Confessions de nevera.

Imagen

Fotos dels teus fills, de la teva xicota o del teu gat. No una no, vint o 30. I imants variats de menjar: llet, ous, tomàquets, oli, pinyes etc. Ui sí, moooolt divertits tots. I un iman souvenir del poble, el més lleig, vull dir el més típic que has trobat. I per cosmopolitzar el frigorífic li poses un altre de quan vàreu anar (vosaltres o la tieta? ja no ho recordeu) a Nova York. Sort que ja pel 1999 vau escollir l’edifici de l’Empire State, sort!

Què més què més? Ah, telèfons d’interès pel ciutadà: pollastres a l’ast Tomàs, afilador de ganivets Senyor Félix i veterinari urgències Exòtics (obligat!).

Algun iman d’aquells de peluix que pesen una mica? Vinga, un parell que així quan obres la nevera t’hi jugues un dit del peu, emoció a la cuina!

Trobo que alguna de les àvies hi hauria de ser no creus? Més que res perquè amb tant cangur seria bonic que se’ls hi fes una mena de reconeixement… I et falta? et falta? Ah sí, dibuixos dels menuts de la familia, una dotzena encara hi caben, 4 per cap i fem-ho equitatiu que són petits però ja saben comptar. Són tant i tant artistes!

Ja la tenim? No, encara no. Uiiii!!! Això és bàsic:  una llista completa de les calories i vitamines dels aliments que “haríeu” d’estar emprant en la vostra dieta ecològica, mediterrània, energissant, sostenible, diürètica i de proximitat. Tranquils!!!!

Retalleu-la de l’ES (Estils de Vida) de la Vanguardia que segur que la trobeu aquest dissabte i llestos.

Ara sí, ja ho tenim. Bé, si voleu donar-li un vernís més intel.lectual, retalleu una columna d’un col.laborador del diari que parli d’algun tema actual amb profunditat, passió i vehemència, no sé un Juan José Millás, una Lucía Etxevarría, una María Dueñas o un Risto Mejide (us deixo els  links amb veritables perles)

I voilà! L’altar de la teva nevera és a punt.

P.D. Si tens algun imán d’EuroDisney, Matryoshka , Torre de pisa o avarca menorquina #etfelicitofill perquè són els TOP NEVERA DELS BARCELONINS.

P.D. 2. Com podeu veure, una servidora té la Matryoshka.

P.D. 3. Escriviu-me al bloc, les vostres “confessions de nevera” seran molt ben rebudes.

http://www.ebay.es/sch/Imanes-/69652/i.html

http://www.lavanguardia.com/estilos-de-vida/index.html

RECOMANO FERVOROSAMENT:

http://elpais.com/elpais/2013/05/14/eps/1368551840_381024.html

http://www.lavanguardia.com/magazine/20130509/54373310132/lucia-etxebarria-articulo-opinion-magazine.html

http://allegramag.es/wp/pero-no-pasa-nada/

http://www.lavanguardia.com/magazine/20130418/54371255440/maria-duenas-articulo-opinion-magazine.html

http://www.elperiodico.com/es/noticias/al-contrataque/has-decidido-que-llevas-articulo-risto-mejide-2473721

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

3 comentarios

 1. Osogummi

  Tampoc no hi poden faltar les manualitats dels futurs Picasso de la casa, evidentement, mínim una manualitat per cap, que si no ferim sensibilitats. També les fotografies carrinclones que els fan per Nadal a l’escola, tots tres juntets somrient amb un trasfons d’allò més nòrdic. Ah, i la «chuleta» de la recollida selectiva: dilluns, orgànica i paper, etc. Cada nevera és un món.

 2. Oooh, reina, que ben vist, per favor! Llàstima que no pugui compartir una imatge de la meva nevera: és pràcticament una còpia, jajaja. Canviem llista d’aliments saludables per temps assolit a la marató de NY (aportació del senyor de la casa, per descomptat)!. Un petó, reina!

 3. verdemandarina

  jajjaja! jo igual que la senyora Serrat: una pena no poder compartir aquí la foto de la meva nevera!! que ademés, com la criatura de la casa ja té 14 anys, i pels voltants vaig aconseguir una foto de la meva i el meu germà junts, ben guapus i divertits (estàven fent un cocktail) (foto trencada perquè hi havia algú més que no tenia interés per a mi)… tot això per dir-te que les meves fotos ja estan descolorides, però segueixen allà, perquè quina pena treure-les, no?? en puc posar de més, però mai treure!! i només reposo els imants, si un d’aquests edificis cau i es trenca!! i aquí va un altre trending fridge toping: la tour Eiffel
  i tu, no hi penges receptes del metge?? 😉
  au! bones vacances

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.