«Vacaciones en el mar»

Imagen   Imagen

Us en recordeu de la famosa sèrie de televisió americana The Love Boat  que va durar practicament 10 anys? (del 1977 al 1986) Jo hi estava enganxada i ara quan miro las fotos encara em fa riure el simpàtic barman Isaac Washington.

Bé, el post d’avui m´ha portat al cap la sèrie pel títol, perquè aquest any la família repetim vacances al mar però aquest cop tots 5 sols en un vaixell de vela. Voltarem la nostra estimada Formentera amb els tres nens i crec que m’imprimiré aquest pòster de tots 5 com els protagonistes per donar-me ànims en els moments crítics que puguin venir com marejos amb final llefiscós, sustillus a la mar inesperats, cremades de primer grau, iPad que no funciona, wifi desaparegut, vàters embossats el primer dia, etc.

Encara no ens hem proveït de salvavides apropiats per Gremlins, què en coneixeu algun?

Ja sé que l’actitut és molt important i per això he decidit portar-me inclús el Macbook. Perquè no? L’esperança és l’últim que es perd i potser escric algún post on board… qui sap!

Sargantanes aquest any veurem menys però no ens perdrem les obligades postes de sol al far del Cap de Barbaria amb la cova foradada ni la Fira de la Mola (mercadillo) dimecres i diumenges. Tampoc renunciarem a les burguers del xiringo Bartolo de Migjorn ni les capbussades a la platja de Ses Illetes ni les gambes del Kiosko El Pirata. Suposo que els sopars acaronats per la brisa balear i el gronxar de les petites onades coronant dies de banys plens d’aventures exploradores i sol a dojo poden ser postals memorables per tots 5. I segur que no ens farà cap però CAP enveja les festes del Blue Bar vistes des del mar, NOOOOO, QUÈ VAAAA…

Ja us ho explicaré. Això sí, de love hi haurà molt, igual o més que al vaixell de la coneguda sèrie, The Pacific Princess, però per desgràcia, els amorosos conills d’índies aquest cop es queden a terra. (Merci per cuidar-los @colorcrema)

http://www.formentera.es/

http://www.formenteraguamarina.com/

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

3 comentarios

  1. verdemandarina

    bon voayage!

  2. Pensaré molt en vosaltres, tripulació de l’amor!
    Records a Poseidón.

  3. ¡Buffff, molta sort! Jas saps que em fas molta enveja, oi?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.