Amb quin tipus de mare t’identifiques més?

Imagen

Fes click aquí per veure-les totes: http://bit.ly/1dbNjrD 

I ara digue’m: La protectora, la tirana, la resignada, la superheroïna?

Sovint les pel.lícules i els dibuixos mostren característiques dels personatges amb els quals ens podem reflectir. En aquests casos, la figura de la mare exerceix un rol molt important en la trama què, per bé o per malament, ens marquen i amb el temps es tornen icònics amb multitud de fans i alguns detractors. En aquest llistat no estan totes les que són però sí són totes les que están. M’agradaria que em diguessis amb quin t’identifiques més i /o incloguis (llista oberta) alguna de nova que pensis que falta.

No he afegit les injustament maltractades madrastres i les figures paternes que molts cops han fet de mare i de pare (Geppetto en el cas de Pinocho per exemple).

Jo confesso que, de totes, amb la que més m’identifico és amb la patidora mare del Shin-chan però en canvi sento absoluta admiració per la mare de Dumbo i l’ Elasticgirl. Serà  qüestió d’esforçar-me una mica més…

www.listiamo.com

← Entrada anterior

Entrada siguiente →

2 comentarios

  1. Suposo que totes som una mica com les mares de pel.lícula, a estones: ara protectores, ara histèriques, ara patidores, ara castradores, ara… La llista (i els moments) és infinita! Madres del #todocabe però sense oblidar que #madrenohaymásqueuna (y suele ser la buena). Molts petons!

  2. Yo creo como Ana, somos un poco de todas. Si tuviera que quedarme con una sería con Mrs. Potts pero con mucho love!!!! 1 beso

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.